Sunday, August 29, 2010

senyum

senyum....!!! :D

eh2 da kenape plak nie....haish y huh you must be sad about your problem...

problem is just like a game in this life...so you must be smart and brave to take any risk.. korg selalu pikir problem yg ada nie membebankan..sebenarnye xley...jsut mainan di dunia nie je..macam kau main game...kau mesti na menangkan di setiap level...ada yg sush ada yg sng..yg sushlah selalu kalahkan kita...kenape ek? mungkin sebb kite terlalu sensitif kot..alaaa there is a way out la...dunt think too much about that... :)

if kite de masalah yg sukar na selesaikan...kite minx tolong kawan kite...maybe die akn menolong kite tok mengurgkan beban...or bagi kite tenang...
aku pon ada pengalaman juga..da lalui semua nie...but why selalu korg tgk aku sentiasa happy...sbb aku xamek ksa psal semua tu...just solat and berdoa je agr masalah dapat diselesaikan ngn segera...and one more aku selalu share probs ngn adq and bff aku..thank you,guys...i love you <3 so much....korg selalu bagi semangat samapai terbakar diri aku hahaha...NOW I NOE YOU R THE BIGGEST GIFT IN MY LIFE...nehh~... so papehal pon korg kene selalu SENYUM! :D kalau korg ada masalah kew senyum je... yg penting kite kene act mcm tak tahu pape k...

0 comments: