Friday, February 18, 2011

First salary for my family :)

first salary for my family hee... semahal mana pun xkisah la..sbb die family aku... kasih sayang tidak ternilai sudah nak dapat berbanding duit yang kita ada..even mahal mana pon untuk mak xksa..untuk adik ayah pon..hahha

akhirnya semua sudah aku spend buat beli baju..now tinggal lagi sorang je adq aku yg ada kat asrama uh,ika...ggrrr kau bile nak balik...jenuh aku tunggu..tapi xpe time uh aku da dapat gaji kot..nak belanja kau xde hal la hahaha...

yeah thats my promise untuk first salary aku ahhaha

0 comments: