Monday, March 21, 2011

Malacca! :)




untunglahhhh dapat pergi melaka ngn kawan2 semua... pet,yanna,niena,emy,deeba,fatin and noni...PERGH! wacakaplu mmg best hahaha

okay first macam nie citenye... naik kete sampai melaka jalan jalan sekian terima kasih!... dah macam tu ar citenye..hahaha xlawak punnn
nehh okay! g melaka g shopping2,makan2 and mandi2.. pergh! sepanjang perjalanan aku kesian tgk niena ngn fatin... terpakse share 1 kerusi..hahahahahah padan muka... janji aku dapat dok sorg..tenang sikit... jahatkan aku ni..nehh
then bila sampai di shopping complex watda fark..semua rambang mata wow! best! baju lawa2 and murah2 and best2... phewww tapikan xbeli pape pun just tgk je..nak beli tapi time uh pk berkali-kali..last2 aku yg nyesal sbb xbeli haihhhh...tapi xpelah next time je ar...macam ar melaka uh kat luar negara hahaha...

Lepas tu, g makan seafood... kat mana tah da lupa..sebab xamek tahu pun..nehh..pergh! makan ramai2 best! macam2 ragam... semua da lapar..makan pun macam entahlah xtahu nak cakap pe..huihhh lepas makan g bayar.. pergh! makan best harga die pun best.. rm 142 pergh! untunglahhh tapi best hahaha..lepas abis makan blah g jonker street..pergh! sekali tutup un...haih xpela sempat amek gamba je nehh...
lepas uh kan g balik ar... then singgah jap g beli dvd..ingt nak tgk ramai2 kat ruma tok wan..last2 diorg tido awal..pergh! hampeh..~~~ pastu barulah aku tidooo...

esoknya kitorg bangun... pergh! aku ngn pet bual kapir kat bilik.. time tu belum mandi sebab sengaja kasi perempuan mandi dulu.. pastu aku swoh pet mandi dulu... mandi cam perempuan.. then aku sambung ar tidooo... pergh! sekali kene pukol pijak ngn pet,niena,noni and deeba..woaaa agak2 ar... butt aku xde lemak.. adoiii... then semua pun siap2 ar...

semua da siap terus g berangkat ke jonker street..bila je sampai sana mak ai.. kedai2 semua unik..woaaaa rambang mata lagi... baju semua lawa2 and wow urah pun murah...souvi2 kat sane pun chantek2..so adalah aku beli tok adq aku and kawan un..yg xjoin ar... hahaha kang kecik hati lak..pe aku aku kisah* and yg paling best..aku beli mainan ayam tok adq aku haha suara die macam org menangis xtahan aku dgr haha tapi bende alah uh sekarang adq aku da bawak g asrama lah pulak..entah apa tah die buat aku pun xtaw lah nehh...

pastu g lunch kat jusco.. ada macam2 mknn kat sane tapi xsedap b0oo...nehh pastu barulah g mandi kat tangkak..lah mak xde tempat mandi yg best ar kat situ.. mengancam nyawa aku adalah..grrr tapi xpela..aku pun da lame un xmandi air terjun hahaha... pastu semua pun balik ar..pe lagi..singgah jap beli souvi rantai..wow! aku suka rantainyee.. tu sebagai kenangn ar spend time ngn korg un huuu..rindu ar...hahaha untunglahh ada member spoting

sema da siap2 mandi pastu balik.. g makan kat parit simen lak.. pergh! da nak sampai uh.. diorg katalah sikit lagi nyawa kitorg nak melayang.. disebbkan kecuaian pet..ingt pet mata tgk depan..aku time uh sedap tido..dgr diorg jerit baru tersadar... haha bila da sampai bedal apa yg sedap and then hantar balik rumah... otw uh..aku ngn niena xabis2 bergado.. pergh! sekali kene gigit..auuwwww xsakit pun.. berbekas lah siutt..agk2 ar.. tapi xpelah lepas nie xjumpa lagi un..masing2 da sibok bekerja hahha

akhirnyee sampai wuma juga..home sweet home..wohooo...passtu tido ar pe lagi nehh..

THe End

0 comments: