Sunday, June 26, 2011

Test from HIM :)




hahaha dalam hidup ni kita kene tempuh semua dugaan yang ada kan? betul ak? so aku nak share lah pasal hari ini,Sabtu 25th JUNE 2011... yeah man ada perkara yang baik dan ada perkara yang buruk ada pada hari ini... hahaha not everything and every time always go with a good things... so today, i just celebrated his 18teen birthday... assist with deebanoh yeah the one of my family member.. oh my~ she's so smart about planning something to prank someone hahaha... yeah deeba you own that... :) hahaha thanks to you... and the others member,auni,anggun,vee,senior fatin,alia,hafiz, and amri.. haha thanks sebab memeriahkan lagi keadaan.. yeah birthday boy,petra... having and sharing all time together,enjoy and laugh at taman soga mount.. haha yeah although your birthday 30th june but we're celebrate it early cause on that date.. we all are not at Batu Pahat... going for study,then semua pong balik.. hahaha then pergi bpmall with deeba... buy baju kurung for my sister,Eka.. thanks dee because helping me in choosing the pattern and size of baju kurung hahaha...after that, yes akhirnya dapat juga tgk KL Gangster ngn pet,deeba and senior fatin hahaha wow best gile ... rugi tak tgk.. haha eh syial lah..pui* hahaha zizan's words :P yeah we do enjoy that movie :)



UNTUNGLAH BFDAY BOY,PETRA :)



After that,we're going to the old bus stand and i hit the chinese's car when i want to send deeba back home,macam mane,time uh aku nakbelok..dah la kete mazda aku uh lebar,aku ngade g lalu jalan sempit last2 susah nak keluar,lepas uh aku tak amek side nak belok.. then xlepas,pastu aku masuk gear reverse,xjalan aku tkn ar minyak sikit..then baaammmm!!! langgar kete myvi kat belakang yeah!.. hahaha luckily mine are not terrible.. but the purple paint for my car aawww it is so expensive to repaint again... gosh but his car uuuhhh mak guard depan die kemik...myvi kereta malaysia besi mudah kemik.. bak kata senior fatin hahaha... pergh! gua rasa cuak gila... and call parents gua... then parents gua datang settlekan masalah ni.. dah dapat satu nasihat daripada parents aku.. " kereta ni kalau tekan minyak sikit melambung lah..pastu ngade g lalu jalan sempit kenape,cari pasal... " yeah after this, i will bare in my mind and i don't want to do that again..never ever... :( please reminds me okay!... and with a sad feelings.. i asked for apologize from my dad... and luckily, he's not mad at me... he just give some advise about the car.. and i will bare in mind... hahaha thanks mom and dad... inilah pengalaman kali pertama aku accident kete... yeah esok da balik KMM bosan syial hahaha... k la nak tido bye2 :)

0 comments: