Friday, April 15, 2011

What the hell

hey hello... jangan menghina aku ok... ingat kau da bagus sangat... eh kau tau tak.. kau tu jangan nak bajet semuanya ok... well i guess you're wrong...tolong cermin diri sikit.... hey aku depan kau just senyum je k...na bantah sorry..tu bukan jenis aku... aku senyum2 ada makna...baik kau jaga2... kau belum kenal aku sape lagi... lau aku da mengamuk..jangan nak suroh aku rileks.. aku lau da mengamok..habis... kau xboleh nak kawal aku beb... baik kau jaga2..diam2 aku pun ada had kesabarannya... so lepas ni aku da malas nak pk pasal kau and then lepas ni lau kau buat lagi...mampus kau... baran aku jadinye

0 comments: