Friday, May 20, 2011

budak UiTM :(

hye fatin,yanna,bob and syuq.. harap korang baca ni ye... hee arini korang last kan.. soooo good luck ae.. yanna ngn fatin kat uitm segamat.. and bob ngn syuq kat shah alam... :( take care kat sane... yanna baik2 kat sane.. jage kau punye kesihatan and goodluck ae... hahaha eh macam ar xley contact kan boleh bawak phone hahaha... nehh
fatin ! hye awak... eeuuwww hahahaha :) take care.. senyum lah selalu ni tgk muka masam je.. xbest ar.. time amek gamba je senyum booo hahahaha good luck kat sane.. balik raya nanti roger2... swoh mak aku masakan macam tahun lepas uh hahaha...
bob eh kau kat sane jangan main langgar diet kau je hahaha kau sendiri yg cakap ngn aku kan kau nak diet hahaha... take care babe... and good luck.. jadi lawyer.. t kau boleh bela aku hahaha :)
syuq.. oh my! good luck ae.. for CPA kat shah alam.. hope you can achieve what you aim for your life... :) i know you can do it pal... so do your best .. fighting! ;)oh rindu ar bpmall ngn burger arab hahaha balik sem lepak jom hahaha

0 comments: