Tuesday, May 10, 2011

easy to cool down :)



yeah I'm easy to cool down.. but don't think i didn't have a RAAAWWWRRRR ! hahaha senang je nak cool down ni.. just sebut perkataan "lantak lah, apa2lah, biarkan jelah, lupakan jelah, ish! " hahaha paling baik ialah berzikir.. dan banyak beristifar and ambil wuduk lah hahaha... thanks to Syak.. my Superb Cool Down assistant hahaaha.. :) yeah thanks a lot for your advises.. it's really mean to me.. hahaahaha

after this, aku da tak nak swearing lagi kat public.. tak baik... ok.. mungkin ada reason aku buat macam tu... aku time tu da tak dapat kawal perasaan marah aku.. tapi takpe lepas ni perkara tu tak akan berulang lagi.. yeah.. :)

when i was sad.. I heard this song... it can make me better.. gosh how sweetness her voice.. this video can makes me tear up.. hahaha



okay lah cukup sudah.. bye :)

2 comments:

Alia Sa'ad said...

listen to this.
http://www.youtube.com/watch?v=BfB-Ze5J3AQ&feature=related
hope it makes you feel better . :)

poji said...

xbest.. ! kim soo hyun-dreaming lah