Monday, May 9, 2011

ye ke? jual mahal :)




hahaha yeah Happy mother's day hahaha semalamkan..aku tahu~~... nahh

my mom macam nak i je swoh cari calon cepat.. tapi adik aku cakap aku ni jual mahal hahaha... ye ke? mana ada! apa2 lah kau... nehh then Pet pun cakap aku jual mahal nahhh.. ye ke? lagi?! mana ada! hahaha aku bukannye jual mahal pun... aku takot and mlu je... macam ar korang tak tahu yg i ni kan pemalu~~~ eeuuwww okay jgn nak menggedik kat sini hahhaa... :P

nahh mak kata mak nak carikan... okay xnak! hahaha lau ok xpe.. nahh biar poji cari sendiri ar.. nanti kat university kan ada.. or may be kat sini pun ada~~ woot~ woot~ hahhaa... okay2... xpelah belajar dulu ar.. mula2 kenal2 dulu nanti kat matriks kene focus k... yeah man.. kenal2 dulu k.. papehla pun nanti ada jodoh hahaha... :) okay kata orang kene kenal lame sikit... baru ley request hahaha tapikannnnn aku malu.. sampai bila pun malu aku ni x hilang... aku da malu nak pandang muka perempuan and mostly mata... aku mesti toleh sane sini bila bercakap dengannya hahaha...

owh ya! selamat datang yo..budak baru thanks sebab follow my blog nahh... love you guys <3 :)

4 comments:

Alia Sa'ad said...

pacek ! jangan nak malu sgt lahhh... sampai ke tua nanti ! :P

poji said...

hahahaha nak buat cenggana.. kat text okay.. bila berdepan wow... malunyeee (-__-)

Alia Sa'ad said...

aku paham sgt perangai kau yang satu ini... chill la bro ~ :D

poji said...

hahaha belum lagi masak ngn perangai aku hahaha :P